Uitgaan

Masoek Sadja Inloopmiddag

Adverentie

Den Helder – De maandelijkse Masoek Sadja middag begint op dinsdag 25 februari aan de Dollardlaan 202. Masoek Sadja betekent: “Wees welkom” en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker en vrijwilliger is welkom. Gastvrijheid en ontspanning staan hoog in het vaandel.

Voor de muzikale omlijsting hebben zij hun ogen gericht op de band “Black Eyes”, bekend in Den Helder. Naast muziek en de mogelijkheid voor een dansje, zijn er snacks van Toko Intani. Het entreebewijs is tevens het lot voor de kleine loterij, die om 16.30 uur begint.

De zaal gaat om 13.30 uur open en middag duurt 14.00 tot 17.00 uur, de entree is €3,00. Voor vragen kunnen de mensen terecht bij coördinator J.van der Vlist, tel. 06-10085432.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button