Den Helder

Plastic Soup Kanotocht

Advertentie:

Den Helder – Niet alleen in de oceaan drijft veel plastic, helaas ook in de Helderse sloten. Daarom organiseren Kanoverhuur Den Helder, De Helderse Vallei, Skillz, gemeente Den Helder, Triade, Kanovereniging Phoenix, Atlantis.lab en vele vrijwilligers een Plastic Soup Kanotocht. Met behulp van 76 gratis aangeboden kano- en 10 gratis sup plaatsen wordt samen zo veel mogelijk plastic uit de vaart van de kanoroute gevist!

Voor mensen die niet in een kano of sup kunnen/willen, maar wel willen helpen om de plastic soup in de Helderse sloten op te ruimen kunnen op zaterdag 18 april tussen 9.30 en 12.30 uur in de ‘Afvalstraat’ bij De Helderse Vallei helpen. Het afval dat uit de sloten gehaald is, wordt door de gemeente naar De Helderse Vallei gebracht, waar het gewassen en gesorteerd wordt voor recycling. Daar zou hulp van vrijwilligers erg gewaardeerd worden! Aanmelden kan via info@deheldersevallei.nl en dan word er contact met u opgenomen door De Helderse Vallei.

Aanmelden
Meedoen kan vanaf de volgende locaties:
* Kano plaats vanaf Kanoverhuur Den Helder: klik hier om je aan te melden
* Kano plaats vanaf Fort Westoever: klik hier om je aan te melden
* Sup plaats vanaf Fort Westoever: klik hier om je aan te melden
* Deelname met eigen kano of sup vanaf Fort Westoever: klik hier om je aan te melden

Doelgroep/kosten: geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar (in bezit van zwemdiploma A en B), deelname is gratis, graag vooraf aanmelden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button