Uitgaan

Trio C tot de Derde in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – In de Theaterzaal van de Cultuurschuur, aan Loggersplein 1, is in de avond van zaterdag 7 maart het podium voor Trio C tot de Derde. Drie vrolijke musici; Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet), hebben zich laten inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek.

Deze muziek nodigt uit tot improviseren en dat doen Carel, Coos en Caspar dan ook vol passie. Daardoor krijgen traditionele melodieën vaak onverwachte en bijzondere wendingen. De muziek van “C tot de Derde”, geeft uitdrukking aan opperste vrolijkheid, maar mensen kunnen er ook zomaar bij wegdromen. Door dit bevlogen trio belooft het een veelzijdige en verrassende muzikale avond te worden.

De aanvang is om 20.00 uur, de entree is €12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang aan de zaal. Reserveren is niet nodig, maar bij interesse om te reserveren kan dat via mail reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl, of tel. 0227-58 1781.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button