Uitgaan

Trio C tot de Derde in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – In de Theaterzaal van de Cultuurschuur, aan Loggersplein 1, is in de avond van zaterdag 7 maart het podium voor Trio C tot de Derde. Drie vrolijke musici; Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet), hebben zich laten inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek.

Deze muziek nodigt uit tot improviseren en dat doen Carel, Coos en Caspar dan ook vol passie. Daardoor krijgen traditionele melodieën vaak onverwachte en bijzondere wendingen. De muziek van “C tot de Derde”, geeft uitdrukking aan opperste vrolijkheid, maar mensen kunnen er ook zomaar bij wegdromen. Door dit bevlogen trio belooft het een veelzijdige en verrassende muzikale avond te worden.

De aanvang is om 20.00 uur, de entree is €12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang aan de zaal. Reserveren is niet nodig, maar bij interesse om te reserveren kan dat via mail reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl, of tel. 0227-58 1781.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button