Hollands Kroon

Kringloopwinkel Twice voorziet Wironruiters van sfeervolle kasten

Hollands Kroon – Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging hebben de Wironruiters twee prachtige matches gemaakt; zij hebben bij Kringloopwinkel Twice twee mooie dressoirkasten uitgezocht.

“Wij hebben gezelligheid en een ontspannen sfeertje hoog in het vaandel”, vertelt Linda Koning, voorzitter van de vereniging. “We hopen dat leden, maar ook zeker onze bezoekers bij binnenkomst een warm welkom ervaren en daar hoort ook sfeervol meubilair bij. Met de kasten van Twice hebben wij hier een flinke slag in kunnen maken. Dit is ook reden voor ons om nog even door te gaan met het aanpakken van de kantine.”

Twice kent goede service en brengt zodoende het meubilair langs na aankoop. Zo ook bij de Wironruiters. Bart kwam met een gevulde bus, maar ging ook weer met een gevulde bus terug naar de winkel. De Wironruiters heeft de eigenaar van Twice blij kunnen maken met elektronica dat zij niet meer gebruiken.

Beursvloer
De beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement onder de vleugels van de Hollands Kroonse Uitdaging, waarbij het bedrijfsleven en de verenigingen en stichtingen elkaar treffen. Zij proberen met gesloten knip maar door uitwisselen van producten en diensten elkaar te helpen. Edwin Wittink verzamelt gedurende het hele jaar vraag en aanbod, welke via de website kenbaar gemaakt worden.

Kringloopwinkel Twice is te vinden op facebook en instagram. Meer informatie over Wironruiters is te vinden op www.wironruiters.nl.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button