Uitgaan

Muziekvereniging Wieringerwaard annuleert jaarlijkse rommelmarkt

Wieringerwaard – De jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Wieringerwaard gaat dit jaar niet door. De organisatie verwacht dat de coronamaatregelen het organiseren van een markt in maart op de wijze zoals deze al vele jaren wordt georganiseerd niet mogelijk maakt.

Het afgelopen jaar moest de boekenmarkt ook geannuleerd worden. Beide markten zorgen voor inkomsten, waardoor allerlei muzikale activiteiten kunnen worden georganiseerd en onkosten kunnen worden betaald. Het niet doorgaan van beide markten betekent dus ook minder inkomsten.

Afgelast
De muziekvereniging heeft door alle maatregelen het afgelopen jaar geen concert kunnen geven. De registratie van een online concert moest tweemaal worden afgelast. Eenmaal vanwege corona binnen het orkest en eenmaal vanwege aangescherpte voorschriften, waardoor met elkaar musiceren niet toegestaan was. Zodra het mogelijk is wil de vereniging weer een concert organiseren.

Meer informatie staat op de website van de vereniging.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button