Den Helder

Oranje afvalbak voor Stad Binnen de Linie

Advertentie:

Den Helder – Begin deze week is HVC begonnen met het uitrollen van de oranje afvalbak bij de laagbouwbewoners in Stad Binnen de Linie. Het gaat hier om de bewoners van de Geleerdenbuurt, Vogelbuurt, Tuindorp-Oost, Oud Den Helder en Indische Buurt-Zuid. Ook zij starten binnenkort met de nieuwe manier van afval inzamelen.

De heer Bijl nam de eerste oranje afvalbak in ontvangst uit handen van wethouder Peter de Vrij. Plastic, blik en drinkpakken kunnen nu in de oranje afvalbak in plaats van in de plastic zak. Restafval brengen de bewoners straks naar de verzamelcontainer in de buurt.

Al eerder gingen Julianadorp, De Schooten en Nieuw Den Helder/Huisduinen over op omgekeerd inzamelen. Ook hier verdween de ‘grijze afvalbak aan huis’. Na de afronding van deze fase is het centrum aan de beurt. Hiervoor kijkt gemeente Den Helder met HVC naar oplossingen op maat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button