Texel

Vaccinaties op Texel dit weekend van start

Texel – Inwoners van Texel die in de leeftijdsgroep 75 tot en met 79 jaar vallen kunnen zich eerder laten vaccineren dan aanvankelijk de bedoeling was. Al vanaf dit weekend zijn ze welkom in TXL Sporthal aan de Emmalaan in Den Burg.

Deze week is ook aan deze groep Texelaars een uitnodiging gestuurd. Eerder kregen de mobiele 80-plussers en de op Texel wonende zorgverleners een uitnodiging zich te laten vaccineren. Aan deze groep zijn nu dus ook de 75- tot en met 79-jarigen toegevoegd.

Versnelling
Aanvankelijk was het de bedoeling dat deze doelgroep op 16 en 17 maart werd gevaccineerd. Door versnelling aan te brengen in het vaccinatieproces wordt ook deze groep gevaccineerd in de periode van 27 februari tot en met 2 maart. De eerder aangekondigde vaccinatieronde op 16 en 17 maart komt met deze gewijzigde vaccinatieplanning te vervallen.

Zodra de mensen een uitnodigingsbrief hebben ontvangen, kan telefonisch een afspraak worden gemaakt.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button