112Schagen

Conducteur gestoken op station Schagen

Advertentie:

SCHAGEN – Op het station in Schagen heeft op woensdagmiddag rond 16.00 uur een steekpartij plaatsgevonden. In de trein ontstond een conflict tussen een groep jongeren en een conducteur. Daarbij zou de conducteur gestoken zijn. Volgens een getuige met een mes, een ander getuige beweert dat de conducteur met een schroevendraaier werd gestoken.

De verdachten die in conflict raakten met de conducteur vluchtten na het incident de stad in. Een andere groep jongeren ging er achteraan, waardoor de politie reeds één aanhouding kon verrichten. De conducteur maakt het naar omstandigheden goed en hoeft niet naar het ziekenhuis.

Naar een tweede verdachte, een donker getinte man in een blauw trainingspak, werd gezocht. Hiervoor werd ook Burgernet ingezet. Rond 17.00 uur werd de tweede verdachte aangehouden. De betrokkenheid van beide verdachten wordt verder onderzocht.

Toon meer

Noordkop Centraal

Bovenstaand bericht is afkomstig van Noordkop Centraal, de publieke lokale omroep voor Schagen. Noordkop Centraal is mediapartner van Regio Noordkop.
Back to top button