Hollands Kroon

De Hollands Kroonmobiel gaat weer rijden

Hippolytushoef – Na een lange tijd stil te hebben gestaan gaat de Hollands Kroonmobiel weer rijden volgens een vast rooster. Maandag 28 februari staat de Hollands Kroonmobiel van 9.00 uur tot 13.00 uur in Hippolytushoef. Er is dan een consulent van het wijkteam aanwezig. Inwoners met vragen over hun uitkering, bijzondere bijstand of over geldzaken kunnen langs komen voor ondersteuning.

Wat is de Hollands Kroonmobiel?
De Hollands Kroonmobiel is een servicebus voor de inwoners waarmee de gemeente naar de dorpen toekomt. In het najaar van 2019 is de gemeente met het initiatieff gestart. Niet lang daarna stond de mobiel noodgedwongen stil door de coronamaatregelen. De mobiel gaat weer rijden en elke keer zijn er verschillende specialisten aanwezig.

Waar komt de Hollands Kroonmobiel naartoe?
De gemeente heeft voor de Hollands Kroonmobiel een rooster gemaakt. De mobiel is op vaste dagen in vier kernen in de gemeente. Iedere week een andere kern op een vaste dag. Het volledige rooster is te vinden op de website van de gemeente. Voor inwoners met een kleine beurs zijn er gratis mondkapjes en corona sneltesten bij de servicebus te halen.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button