Overige

Koor Chantastic zoekt nieuwe deelnemers

Den Helder – Lange tijd mocht er door het koor Chantastic niet gezongen worden. Er is goed nieuws. Koor Chantastic Den Helder is inmiddels weer begonnen met repeteren. Het thema is de top 2000, het repertoire is zeer gevarieerd. Van ABBA tot The Beatles, van Elvis tot Queen. Chantastic viert dit jaar het vijfjarig jubileum.

Iedere woensdagmiddag wordt gerepeteerd in cinema Zevenskoop. De ruimte is goed geventileerd. Het koor bestaat uit een vaste kern van een gezellige groep dames. Nieuwe deelnemers vinden hierbij makkelijk aansluiting. Het is mogelijk om, ter kennismaking, een repetitie vrijblijvend bij te wonen op woensdagmiddag 9 maart van 15:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button