Sport

Maand lang kennismaken met sport

Den Helder – Zou hockey leuk zijn? Atletiek of een andere sport? Vier weken lang kennismaken met een sport, dat is wat dit project JouwSportProject (JSP) van Team Sportservice inhoudt. Sommige aanbieders zetten hun deuren gratis open, andere vragen een kleine vergoeding. JSP start dinsdag 1 maart.

JouwSportProject is in het leven geroepen om meer mensen in beweging te krijgen. Want meer bewegen bevordert de gezondheid en is ideaal om er sociale contacten mee op te doen. Een mooie manier om eens kennis te maken met bijvoorbeeld een sport waar de deelnemer helemaal nog niks over weet. En misschien is het na een kennismaking wel zo leuk, dat een lidmaatschap van de vereniging wordt aangevraagd. Het project is niet alleen voor mensen die nog niet sporten of bewegen.

Alle aanbod op een site
Noord-Holland Actief is een hele handige verzamelsite waarop al het aanbod in heel Noord-Holland te vinden is. Sportaanbieders kunnen eenmalig een account aanmaken zodat ze voor altijd hun aanbod kunnen aanbieden of aanpassen.

Aanmelden voor JSP kan via de website. Inwoners van de gemeente Den Helder kunnen de woonplaats invullen en zien in een overzicht alles wat sportaanbieders erop hebben gezet. Meer weten? Neem contact op met Lydia van Noord van Team Sportservice via lvannoord@teamsportservice.nl of bel 0223-684726.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button