112

Achtervolging eindigt in hooischuur

Advertentie:

Hippolytushoef – Wijkagent Sander Laan had donderdag een bijzondere achtervolging, die langs de N99 eindigde in een schuur achter een hooibaal. De Koninklijke Marechaussee en politieagenten uit Den Helder achtervolgden met hoge snelheid een automobilist die vanuit Van Ewijcksluis over de N99 richting Den Oever reed.

De bestuurder werd verdacht van het rijden met een ongeldig rijbewijs. Wijkagent Sander Laan wachtte de voertuigen bij Hippolytushoef op en reed met optische signalen voor ze uit. Waarschijnlijk schrok de bestuurder hier van en sloeg onverwachts linksaf een doodlopende weg in. De bestuurder maakte zich nog uit de voeten en verstopte zich achter een hooibaal in een hooischuur.

Helaas voor de bestuurder werd hij snel opgemerkt en ingerekend. “Het spreekwoord ‘een kat in het nauw maakt rare sprongen’ was hier wel op zijn plaats”, aldus wijkagent Sander Laan.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button