Den Helder

Ouderen koken 1.000 liter snert voor giro 555

Den Helder – De cliënten, vrijwilligers en koks van de Helderse Zorggroep Tellus gaan maar liefst 1.000 liter erwtensoep koken om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië via Giro 555 te steunen. De soep wordt op 1 maart aan de buurt verkocht vanuit locatie De Lichtboei. Op deze dag starten de ouderen samen met de koks en vrijwilligers al om 8.00 uur ‘s ochtends met het bereiden van de erwtensoep om er vervolgens tussen 11.30 uur en 16.00 uur zoveel mogelijk van te verkopen. Van zowel locatie De Groene Vecht als De Lichtboei doen er cliënten, vrijwilligers en koks mee.

Samen hopen ze te zorgen voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor Giro 555. Buurtgenoten, familie en vrienden kunnen voor 5 euro 1 liter verse erwtensoep kopen. Met deze hartverwarmende soep willen de cliënten van Zorggroep Tellus graag hun medeleven en betrokkenheid voor de vele aardbevingsslachtoffers tonen.

Zorggroep Tellus
Met de actie van Zorggroep Tellus wordt volop de verbinding gezocht met de saamhorige wijken waarin de locaties al sinds jaar en dag thuishoren. De gemeenschap speelt een belangrijke rol in de zorgvisie van Tellus, die met haar ouderen, vrijwilligers en medewerkers al generaties Thuis in Den Helder is.

Geïnteresseerden die meer willen weten over de actie, of over Zorggroep Tellus zelf kunnen contact opnemen via info@zorggroeptellus.nl of kijk op de website: www.zorggroeptellus.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button