112

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Den Helder – Een 28-jarige man is afgelopen maandag (20 februari) rond 20.15 uur mishandeld in de Asterstraat in Den Helder. Na een woordenwisseling kreeg de man meerdere klappen en werd hij meermaals geschopt. De politie is op zoek naar getuigen, met name de bestuurder van een witte bestelbus.

Toen de man in de Asterstraat liep, ontstond er een woordenwisseling met een groep personen. Vervolgens werd het slachtoffer door een man uit deze groep geslagen. Het slachtoffer liep na de klap weg richting de Brakkeveldweg, maar kreeg onderweg van dezelfde persoon nog een keer een klap. Het slachtoffer ging hierbij naar de grond en werd toen door meerdere personen uit de groep geslagen en geschopt. Een bestuurder van een witte bestelbus schoot het slachtoffer te hulp en heeft hem ontzet. Hierna is de politie ingelicht.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Zij komen met name graag in contact met de bestuurder van de witte bestelbus. Het signalement van de verdachte is als volgt:
– Man
– Licht getinte huidskleur
– Kaal hoofd
– Ongeveer tussen de 30 en 40 jaar oud
– 1,80 tot 1,85 meter lang

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 en neemt ook graag kennis van eventuele beelden, bijvoorbeeld van dashcams, uit die buurt op dat tijdstip. Informatie delen kan ook via het speciale tipformulier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button