112

Oog in oog met inbreker, politie zoekt getuigen

Advertentie:

Den Helder – De politie van Den Helder is op zoek naar getuigen van een inbraak in een woning aan de Brakkeveldweg. De bewoner werd in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.45 uur wakker van geluid in zijn woning. Toen hij wilde kijken wat dit was stond hij oog in oog met een man. Deze man is vervolgens de steeg achter de Violenstraat in gevlucht.

Ondanks dat de politie al een buurtonderzoek heeft gehouden in deze omgeving hebben zij niet iedereen kunnen bereiken. Daarom wordt gezocht naar getuigen, denk hierbij aan bewoners die camerabeelden hebben van een deurbel.

Dit was overigens niet de enige inbraak in die nacht. Rond 05.30 uur kwam een melding van glasgerinkel bij een leegstaande woning aan de Basstraat in Den Helder. Het raam van de woning was ingegooid. In de losstaande schuur van deze woning troffen agenten een 24-jarige man aan. Deze man is recent in Schagen uit zijn woning gezet en verblijft daarom nu maar in Den Helder. Hij zocht een slaapplaats. Deze man is aangehouden. Ook hier is de politie op zoek naar camerabeelden waarop wellicht de vernieling van het raam van de woning ook te zien is, zodat ook de vernieling aan deze man kan worden gekoppeld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button