Den Helder

Bewoner De Golfstroom besmet met coronavirus

Den Helder – Een bewoner van zorgcentrum De Golfstroom is besmet met het coronavirus. Dat heeft Stichting Vrijwaard bevestigd.

“Deze bewoner zit in isolatie in het eigen appartement. Zodra de symptomen bekend waren, hebben onze directe medewerkers adequaat gehandeld, volgens het protocol van de RIVM. Onze medewerkers hebben veel ervaring met zorgverlening bij in de ouderenzorg voorkomende virussen, zoals bijvoorbeeld het Norovirus.”

De zorgafdeling van De Golfstroom is sinds vrijdag afgesloten voor bezoekers, dit geldt ook voor alle andere zorglocaties van Vrijwaard. Andere bewoners op deze locatie worden extra gecontroleerd op temperatuur en klachten. Bij Vrijwaard-breed worden maatregelen in lijn met de RIVM gevolgd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button