112

Inbrekers werken gewoon door

Advertentie:

Den Helder – Corona of niet, inbrekers werken blijkbaar gewoon door. De politie meldt dat in een woning in de Havik- en Sperwerstraat is ingebroken. In beide gevallen kwamen de gasten via de achterzijde binnen. Diverse goederen zijn meegenomen. De politie adviseert nog steeds om de ramen en deuren goed en stevig af te sluiten.

Op een bouwplaats op de Fregatstraat is eveneens ingebroken. In de te slopen flats wordt thans asbest gesaneerd. Hiervoor gebruiken ze onder meer mondkapjes. Een hoeveelheid mondkapjes is hier weggenomen. De flats zelf zijn afgesloten en de inbreker heeft hier het nodige moeten verbreken om binnen te komen.

“Bij elke inbraak doen wij een buurtonderzoek om na te gaan of iemand in de omgeving ‘iets’ verdachts heeft gezien of gehoord. Vanwege de actualiteit doen wij dit niet fysiek, maar laten wij een brief achter. Heeft u ‘iets’ gemerkt de afgelopen dag, neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button