Hollands KroonUitgaan

Reüniefeest Oude Beurs later in het jaar

Middenmeer – Door de maatregelen rond corona gaat uiteraard ook het reüniefeest in de Oude Beurs te Middenmeer niet door. Het stond gepland voor 18 april, maar mag nu niet meer plaatsvinden. Dat betekent echter geen afstel.

Het feest wordt niet afgelast, maar noodgedwongen uitgesteld. De eigenaar laat het pand laat weten het zo lang mogelijk voor de sloophamer te willen behoeden en gaat zich nu eerst richten op andere werkzaamheden. Hij hoopt dat daarna de situatie dusdanig is dat een nieuwe datum voor het feest kan worden vastgesteld. “Ik vind het zo’n leuk initiatief en de reacties waren zo enthousiast dat ik echt hoop dat we het op een later moment in het jaar alsnog kunnen houden.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button