Texel

Rustig in de Weverstraat

Den Burg – In het winkelcentrum van Den Burg, de Weverstraat, is het rustiger dan ooit. Toeristen worden verzocht thuis te blijven en veel winkels en horecagelegenheden zijn gesloten zoals: Mantje, Smulpot, Big Snack en Sportshop Texel. De Weverstraat staat er normaal gesproken bekend om dat het een drukke straat op het eiland is, maar dat is deze keer toch echt anders.

Afgelopen vrijdag werd nog door Texelaars voor het gemeentehuis, door middel van claxonneren, geprotesteerd tegen het toeristenbeleid van de gemeente. Nu zijn er op het eiland nog maar een klein aantal toeristen. De Texelaars werden zelf ook verzocht zo veel mogelijk binnen te blijven en daar lijken ze zich goed aan te houden. En dus waren er ook weinig Texelaars te zien in de Weverstraat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button