Uitgaan

Benefietconcert in de Keesschuur

Anna Paulowna – Het Bortnjanski Sextet treedt zondag 27 maart op in de Keesschuur (Middenweg 9B, Anna Pauwlona). De opbrengst gaat in het geheel naar giro 555 voor Oekraïne. Het sextet brengt een prachtig repertoire van wereldberoemde componisten, zoals Rossini, Tchaikovski, Verdi, Molchianov en vele anderen.

De Keesschuur opent om 13:00 uur en de voorstelling begint om 14:00 uur. De entree is vrij. Er hangt een bus waarin de toehoorders kunnen doneren voor het goede doel.

De organisatoren verzoeken de bezoekers om zoveel mogelijk te parkeren bij de begraafplaats. Dit is vijf minuten lopen. Dit om de buren zoveel mogelijk te ontzien.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button