Hollands Kroon

Lions Wieringermeer doneren aan vier lokale organisaties

Adverentie

Wieringermeer – Na intern overleg hebben de leden van Lionsclub Wieringermeer e.o. een beslissing genomen over de verdeling van de opbrengst van de Lions Kale Takkenloop, die op zondag 13 maart heeft plaatsgevonden. De beslissing is genomen om een viertal goede doelen/organisaties een bijdrage te geven van ieder € 250,00.

Bij deze beslissing hebben de Lions gehandeld in overeenstemming met het door hen gehanteerde beleid, dat de opbrengsten van hun activiteiten ten goede te laten komen aan lokale goede doelen/organisaties. Op basis hiervan is de beslissing genomen om zowel Speeltuinvereniging Helderse Buurt te Hippolytushoef als de organisatie achter het Wieringer Ontmoetingsdiner een gift van € 250,00 te doen toekomen. Beide organisaties zetten zich in voor de leefbaarheid van de lokale samenleving.

De derde bijdrage van € 250,00 wordt gegeven aan een lokale deelnemer van Alpe d’HuZes. Deze deelnemer heeft in de afgelopen jaren al meerdere malen meegedaan aan Alpe d’HuZes en hiermee gelden opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. De Lions zijn van mening dat deze inzet ondersteuning verdient. Het laatste bedrag van € 250,00 zullen de Lions beschikbaar stellen aan Marianne de Bruijn uit Hippolytushoef om haar hulpactie voor Oekraïne te ondersteunen.

Lionsclub Wieringermeer e.o. hoopt niet alleen alle deelnemers van dit jaar, maar ook vele nieuwe deelnemers, te mogen verwelkomen bij de Lions Kale Takkenloop 2023 die in principe staat ingepland voor begin januari volgend jaar. Zie de website.

Niet alleen voor wat betreft de Lions Kale Takkenloop, maar ook voor alle andere activiteiten geldt dat de behaalde opbrengsten ten goede komen aan lokale doelen/organisaties met een sociaal of maatschappelijke inslag. Dergelijke doelen/organisaties kunnen een beroep doen op de Lions. Men kan zich tot de Lions wenden per e-mail wieringermeer@lions.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button