Hollands Kroon

Nieuwe match Hollands Kroonse Uitdaging

Hippolytushoef – Oilfield Rail & Road bood via vraag en aanbod van de Hollands Kroonse Uitdaging drie kasten aan. Deze kunnen goed gebruikt worden door Humanitas Kop van Noord-Holland. Er was echter één probleem. Ze stonden in Zuidoostbeemster en moesten dus naar de Kop van Noord-Holland.

Dat probleem werd echter ook weer snel opgelost. Oilfield Rail & Road-eigenaar Aarnoud Hoes woont namelijk in Hippolytushoef. Die nam ze gewoon even mee. De kasten worden gevuld met boeken van de VoorleesExpress.

Verenigingen of stichtingen met een hulpvraag? Gaat het daarbij om kennis, kunde of materialen? Neem dan deel aan de Beursvloer Hollands Kroon. Dit jaar op woensdag 30 maart in RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Daar kunnen matches gemaakt worden. Dit alles met gesloten beurs. Ook bedrijven met aanbod van kennis, kunde of materialen worden uitgenodigd om zich te melden. Mail voor meer informatie naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button