Verlies voor MSV Zeemacht

Den Helder – De mannen van MSV Zeemacht verloren vrijdagavond in de eerste klasse van ZVV Zwaag met 7-3. Een nederlaag die hard overkwam.

De afgelopen weken had Zeemacht mooie prestaties geboekt, maar dat lukte nu niet. Met rust stond het 2-1. Aron Swart was de schutter. In de tweede helft kwamen daar treffers van Billy Ray Zwart en Mike Zomerdijk bij. De thuisploeg scoorde echter vijf keer en won met ruime cijfers.

Door deze nederlaag heeft Zeemacht de aansluiting met de kopgroep verloren en is gezakt naar de grote middenmoot. Aankomende twee weken zijn de mannen van Zeemacht vrij. Daarna is op vrijdag 5 april de thuiswedstrijd tegen ZVV Urk.