Sport

MSV Zeemacht actief op zondag

Advertentie:

Den Helder – Zondag was Zeemacht actief in zowel Alkmaar als het eigen thuis bad in Den Helder. In Alkmaar gingen maar liefst tien zwemmers de uitdaging van de vijftienhonderd vrij aan in het lange bad.

Er werd top gezwommen met clubrecords voor Amber op de 800 en 1500 vrij (tevens officieuze Nederlandse pararecords) en voor Bianca op de 2000 vrij. Regiolimieten waren er voor Amber, Romee en Anne-Meike op de 800 vrij en voor Giovanni, Jelte, Thijmen, Emiel en Ryan op de 1500 vrij.

In Den Helder zwommen de minioren een thuiswedstrijd bij deel vijf van het Minioren Circuit.

Debuut
Demira-Beau en Rover maakten hun debuut voor MSV Zeemacht. De tegels werden uit het bad gezwommen met heel veel ‘Personal Records’. Medailles waren er dit keer voor Chloe, Inoa, Julie, Jayden, Dane, Ryan en Guilliano. De 4×50 vrij estafette minioren 6 met Inoa, Merlijn, Saar en Alen werd derde en de 4×50 vrij estafette minioren 4 met Sem, Guiliano, Jayden en Evi werd eerste.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button