Sport

Winst voor VZV in kampioenspoule

Advertentie:

’t Veld – De handbalsters van VZV versloegen zaterdagavond in Raalte Kwiek overtuigend met 20-31. Het team van trainer Edwin Janssen doet in de Kampioenspoule goed mee na twee wedstrijden.

In de reguliere competitie werd een kleine maand terug van deze tegenstander met een treffer verschil verloren. VZV moest het doen zonder de ervaren Jane Kramer die last heeft van een hardnekkige schouderblessure. Het is nog onduidelijk hoe lang ze nog aan de kant moet blijven. Janssen heeft het gelukkig over een sterke selectie en waardige vervangsters.

VZV domineerde vanaf het begin, en met rust stond het 10-16. In de tweede helft bleef men energiek verder gaan. Achterin werd er steeds goed ingegrepen. VZV ging met een goed gevoel naar huis. Er was overtuigend gespeeld en er is alle vertrouwen in de resterende duels in de kampioenspoule. De komende weken heeft VZV rust. Daarna moet er tegen Venlo worden gespeeld.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button