112

Hardleerse verdachte raakt auto kwijt

Advertentie:

Den helder – De politie kreeg vrijdagmiddag rond 15.00 uur melding van een strafbaar feit in het winkelcentrum aan de Marsdiepstraat. Nadat de agenten dit hadden afgehandeld gaven zij de 33-jarige verdachte aan om niet met de auto weg te rijden, omdat het bekend was dat haar rijbewijs ongeldig was verklaard. Dit zou zij niet doen…

“Hierna ontstond iets wat wij herkennen bij het kijken van een tekenfilmserie over een gele spons: Een paar momenten later zagen wij haar rijden”, aldus de politie van Den Helder. Ze bleek tevens onder invloed van meerdere soorten drugs te zijn. De vrouw is aangehouden en daar het de derde keer is dat zij is ‘gepakt’ voor dit feit, is de auto in beslag genomen en zal bij de Officier van justitie een verzoek worden gedaan om het voertuig te vernietigen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button