Jeugdlintje voor vier jonge helden Hollands Kroon

Hollands Kroon – Naast de traditionele Lintjesregen zijn vrijdag in Hollands Kroon ook de namen bekendgemaakt van vier jonge inwoners die dit jaar een Jeugdlintje krijgen. Burgemeester Rian van Dam belde ze vrijdag persoonlijk op om ze te feliciteren. De daadwerkelijke uitreiking vindt op een later moment plaats.

Bente Berends (09-10-2001) uit Wieringerwerf
Bente zet zich in als vrijwilliger voor TC de Maaier en dan met name voor jeugdactiviteiten. Ze helpt mee met de Lichtjesavond en ‘Night at the Maaier’. Bente helpt ook mee met het begeleiden van kinderen bij het ouder en kind toernooi en ze maakt de uitnodigingen voor de activiteiten. Ze neemt het voortouw bij activiteiten en zorgt ervoor dat de (nog jongere) jeugd een leuk en divers aanbod krijgt. Ze is actief als vrijwilliger bij de gymvereniging.

Dries Meijer (19-09-2011) uit Hippolytushoef
Dries is 8 jaar oud en houdt van tuinieren, hij is hier elke dag mee bezig; hij doet veel werkzaamheden in het groen van de Gemeente Hollands Kroon. Van de buurtbewoners die zijn inzet erg waarderen heeft hij een mooie tuingereedschap set gekregen. Zodra hij uit school is, gaat hij in de weer en dat zonder dat het aan hem gevraagd wordt. Hij zorgt ervoor dat de plantsoenen in de buurt netjes blijven.

Megan Barelds (13-09-2004) uit Hippolytushoef
Megan gaat al ruim een jaar samen met haar vriendin Shannon naar verzorgingscentrum Noorderlicht. Ze gaan praten, wandelen of doen andere activiteiten met dementerenden ouderen. Ze zijn erg betrokken bij de bewoners en cliënten en dragen op hun manier een steentje bij aan het verminderen van de eenzaamheid van de ouderen.

Shannon Smart (10-10-2004) uit Hippolytushoef
Shannon gaat al ruim een jaar samen met haar vriendin Megan naar verzorgingscentrum Noorderlicht. Ze gaan praten, wandelen of doen andere activiteiten met dementerenden ouderen. Ze zijn erg betrokken bij de bewoners en cliënten en dragen op hun manier een steentje bij aan het verminderen van de eenzaamheid van de ouderen.

Mobiele versie afsluiten