Den HelderHollands Kroon

Rotary Club Den Helder zorgt voor kleur

Adverentie

Den Helder – Veel lof gaat in deze moeilijke tijd uit naar de medewerkers in de zorg (in de breedste zin van het woord). En dat is natuurlijk volkomen terecht, maar naast deze zorgmedewerkers zijn er nog zoveel meer mensen die vaak in de luwte zorgen voor de zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving.

Om die mensen, die vaak als vrijwilliger hun werk doen, een hart onder de riem te steken zorgt de Rotary Club Den Helder, met dank aan Kapiteyn (flower bulbs, our nature) in Breezand, ervoor dat bloem/bollenpakketten worden afgeleverd aan de vrijwilligers van de Voedselbank en het hospice Zorg aan Zee in Den Helder.

Ook worden 300 dozen met zomerbloeiers geschonken aan Noorderhaven/’s Heerenloo in Julianadorp. De woningen, cliënten en medewerkers staan daarmee ook extra in het zonnetje!

Op de foto overhandigen Ilja de Wilt, Mike Ensing, Arie Schagen en Edwin Wilms van de Rotary Club Den Helder symbolisch de 300 bollenpakketten aan Jerina Urquhart en Karla Niezen van Noorderhaven/’s Heerenloo.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button