JeugdSport

Bewegen met plezier voor allerkleinsten

Advertentie:

Regio Noordkop – De buurtsportcoaches van Team Sportservice weten heel goed wat de allerkleinsten leuk vinden. Lekker bewegen, ravotten en spelen. Daarom grijpen ze de meivakantie aan juist de kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 te vermaken met uitdagende sporten en spellen. Op vijf plekken in de gemeente Hollands Kroon en Schagen is er ‘Bewegen met plezier’.

De eerste keer ‘Bewegen met plezier’ is op donderdag 29 april in Tuitjenhorn. Een dag later zijn de vakleerkrachten te vinden in Slootdorp, op 3 mei in Hippolytushoef, 4 mei in Callantsoog en 5 mei geven ze de sport- en spelactiviteiten in Kolhorn.

Activiteiten
Kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 kunnen gratis meedoen aan deze laagdrempelige activiteiten. “We hebben een paar voorbeelden die altijd goed scoren. Denk aan Annemaria Koekoek, Tien tellen in de rimboe en Stand in de mand. Gegarandeerd succes”, lacht Marjolein Hagen van Team Sportservice.

De vakleerkrachten van Team Sportservice zijn professioneel geschoold, dus de kleintjes zijn in goede handen. “We willen ouders nog wel vragen hun kinderen alleen voor het eigen dorp in te schrijven.”

Inschrijven kan via Actief in Noord-Holland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button