Den Helder

Stoelen basisschool De Rank naar Harmonie de Eendracht

Julianadorp – Verenigingen en stichtingen uit Den Helder kunnen bij de Helderse Uitdaging aanvragen indienen op het gebied van menskracht, materiaal en kennis. De Uitdaging gaat vervolgens aan de slag om deze aanvragen binnen hun netwerk te realiseren en altijd met gesloten portemonnee. De afgelopen weken hebben zij weer een aantal mooie matches weten te maken.

Basisschool De Rank in Julianadorp had 50 hardplastic rode stapelbare stoelen in de schuur staan waar ze niets mee deden en die boden ze aan via de Uitdaging. De stoelen werden op de website geplaatst en op social media gedeeld. Harmonie de Eendracht reageerde op het aanbod en een match was gemaakt. De vereniging is enorm blij met de stoelen.

De Helderse Uitdaging matcht in principe alleen tussen organisaties binnen de gemeente Den Helder. Het komt echter wel eens voor dat er geen organisaties in de gemeente Den Helder reageren, maar wel vanuit andere gemeentes. In dat geval matchen zij ook buiten de gemeente.

Voor vragen over verenigingen, stichtingen of over een mooi aanbod kan terecht bij https://helderseuitdaging.nl/.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button