Den HelderVideo

Veel belangstelling voor een job als strandwacht (video)

Julianadorp – De start van het strandseizoen, de opening van een nieuwe strandpost bij De Zandloper en de selectiedag van de nieuwe strandwachten. Het was zaterdag een drukke dag voor de Stichting Strandexploitatie Noordkop. De Helderse burgemeester Jan de Boer kwam langs om officieel de nieuwe strandpost te openen. Daarmee zijn er nu drie en is de SSN helemaal klaar voor de zomer.

Enkele tientallen jongeren hebben zich aangemeld om deze zomer als strandwacht te werken op de stranden van Den Helder en Julianadorp. Ze komen uit het hele land en lieten zich zaterdag van hun beste kant zien, in de hoop tot de gelukkigen te horen die worden geselecteerd voor een prachtige zomerbaan op het strand. De SSN is blij met de grote belangstelling van de jongeren, het conflict met de Reddingsbrigade, eerder dit jaar, lijkt in elk geval geen invloed te hebben gehad op het aantal jongeren dat wil helpen het strand veilig te houden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button