Den HelderVideo

Veel belangstelling voor een job als strandwacht (video)

Julianadorp – De start van het strandseizoen, de opening van een nieuwe strandpost bij De Zandloper en de selectiedag van de nieuwe strandwachten. Het was zaterdag een drukke dag voor de Stichting Strandexploitatie Noordkop. De Helderse burgemeester Jan de Boer kwam langs om officieel de nieuwe strandpost te openen. Daarmee zijn er nu drie en is de SSN helemaal klaar voor de zomer.

Enkele tientallen jongeren hebben zich aangemeld om deze zomer als strandwacht te werken op de stranden van Den Helder en Julianadorp. Ze komen uit het hele land en lieten zich zaterdag van hun beste kant zien, in de hoop tot de gelukkigen te horen die worden geselecteerd voor een prachtige zomerbaan op het strand. De SSN is blij met de grote belangstelling van de jongeren, het conflict met de Reddingsbrigade, eerder dit jaar, lijkt in elk geval geen invloed te hebben gehad op het aantal jongeren dat wil helpen het strand veilig te houden.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button