Hollands Kroon

Hollands Kroonse Uitdaging organiseert Iedereen kan meedoen-maand

Hollands Kroon – Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging organiseren in mei voor het tweede opeenvolgende jaar de Iedereen kan meedoen-maand. Daarmee willen zij stimuleren dat iedereen kan deelnemen aan het sociale leven.

Na de pandemie is het sociale leven dat zolang grotendeels stilgelegen heeft, gelukkig weer op gang gekomen”, is te lezen in het persbericht van de Hollands Kroonse Uitdaging. “Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging willen graag dat iedereen hieraan mee kan doen. Voor het tweede opeenvolgende jaar verzorgen zij daarom in mei de Iedereen kan meedoen-maand.” Voor dit doel stelt Microsoft een fonds van € 12.000 beschikbaar, het Iedereen kan meedoen-fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zal voor de praktische uitvoering van de behandeling van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds zorgdragen.

In mei houdt de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds kunnen tot en met vrijdag 19 mei een aanvraag indienen op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging. Daar zijn ook de criteria waar een aanvraag aan moet voldoen te vinden. In de laatste week van mei zullen de aanvragen door matchgroepleden van de Hollands Kroonse Uitdaging worden beoordeeld, waarna de initiatieven die ondersteund worden begin juni het goede nieuws zullen vernemen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button