Ingezonden

Wil jij voordelig in een goede auto rijden? 

Wie een auto wil kopen, staat vaak voor een dilemma: een nieuwe auto is ontzettend duur, een tweedehands wagen brengt het risico op hoge onderhoudskosten met zich mee. Wat is in dit geval het beste? Het antwoord: geen van beide. Je hoeft namelijk niet een auto te kopen om er in een te kunnen rijden. Je kunt ook gaan leasen. Dit is een van de beste manieren om in een goede auto te rijden, tegen lage kosten en zonder de mogelijkheid dat je hoge onderhoudskosten moet betalen. Wie dacht dat leasen alleen weggelegd was voor bedrijven, heeft het mis. Je kunt namelijk ook gewoon aan private lease gaan doen. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Een goede auto voor een nog beter maandbedrag

Vaak wordt gezegd dat je auto al de helft van zijn waarde verloren is wanneer je ermee uit de garage rijdt. Vandaar dat leasen vaak veel interessanter is. Leasen heeft namelijk een aantal grote voordelen ten opzichte van een auto kopen. Ten eerste kun je in een nieuwe of vrijwel nieuwe auto gaan rijden. Daarnaast zijn alle bijkomende kosten inbegrepen in het maandbedrag dat je betaalt wanneer je gaat leasen. Je hoeft dus niet extra te betalen voor het onderhoud van je wagen, wanneer er een probleem is met je auto of wat dan ook. Zo weet je precies op welke kosten je maandelijks kunt rekenen en is je contract afgelopen, dan kun je een nieuwe auto krijgen.

Duurzaam rijden met Univé

Veel mensen zouden graag de overstap naar de elektrische auto willen maken. Je kunt een elektrische auto leasen via Univé voor een heel scherpe maandpremie. Je kunt kiezen uit diverse soorten elektrische auto’s. Voor mensen die niet heel veel kilometers hoeven af te leggen, is de Dacia Spring een goede keus. Voor de echte kilometervreters is de Tesla een goede optie. Deze auto heeft een grote actieradius wat betekent dat je er vele honderden kilometers in kunt rijden wanneer je met een volle accu vertrekt. Neem je een elektrische auto, zorg er dan ook voor dat je een geschikte laadpaal bij jouw thuis laat installeren. Je verzekeraar kan je uiteraard goed vertellen welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Pak dat extra voordeel

Doorgaans draait private lease om het leasen van een nieuwe auto. Je kunt echter een mooi voordeel pakken wanneer je kiest voor een ‘tweedekans’ auto. Deze wagen is eerder slechts korte tijd door iemand gebruikt en is daarom nog altijd in piekfijne staat. Jij kunt deze wagen nog jaren leasen en dat alles voor een lage prijs. Informeer even naar de mogelijkheden bij Univé en laat je voorlichten door een specialist. Deze staat voor jou klaar om te kijken welke wagen het beste bij jouw behoeften aansluit.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button