112

Automobilist rijdt bijna bejaardenwoning binnen in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – Een automobilist is woensdag rond 12:30 uur tegen de gevel van een bejaardenwoning in Hippolytushoef gereden. De man is via een parkeerplaats en grasveld door de bosjes tegen het pand van woonzorggroep Ulkediep tot stilstand gekomen.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zoals gewoonlijk bij elk ongeval moest de bestuurder blazen. Er bleek geen alcohol in het spel te zijn. Wijkagent Sander Laan meldt op Instagram dat er een proces-verbaal is opgemaakt en dat de man zijn rijbewijs is ingenomen. Het CBR zal verder onderzoek doen naar zijn rijgeschiktheid.

De auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd. De woning zal door een deskundige worden onderzocht in verband met de veiligheid.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Als het alcohol de reden was is het leeftijd noemen (onverantwoordelijk) stemming makend. Of gaan we ook nog even het “ras” van de brokkenmaker melden?

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button