Hollands KroonVideo

Video: Nieuwe naam en eigenaar voor camping in Van Ewijcksluis

Advertentie:

Van Ewijcksluis – De camping aan de Van Ewijcksvaart heeft vanaf dit seizoen een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam. De kampeerplaats ging voorheen door het leven als ’t Loze Vissertje’, maar heet vanaf nu ‘WadnochMeer’.

Naast de naamsverandering staat er dus ook een nieuw persoon aan het roer op de camping. Pieter Scheltus had voorheen een eigen straatmakersbedrijf, maar vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vorig jaar heeft hij de camping gekocht en na wat veranderingen en opknapwerk gaat dit seizoen de vernieuwde camping WadnochMeer voor het eerst open.

Voor de vaste bewoners verandert er vrijwel niets. “Ik ga op de oude voet door en de bewoners hoeven niet te vrezen dat er straks dure huisjes op komen te staan”, aldus Scheltus. “Wel is er met de vaste bewoners met een oudere chalet afgesproken dat deze niet wordt doorverkocht. Dan zal er een nieuwe moeten komen en zo houd je de camping aantrekkelijk.”

Knus en gezellig
Voor uitbreiding is vrijwel geen ruimte en dat is eigenlijk ook niet de bedoeling. Scheltus wil de camping voorlopig zo houden. Knus en gezellig. Meer informatie over WadnochMeer is te vinden op de website: www.wadnochmeer.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button