Den HelderUitgaan

De Jutter start weer met bingoavond

Den Helder – Bij Verenigingsgebouw De Jutter kunnen liefhebbers binnenkort weer terecht voor bingo. Deelname is alleen mogelijk na telefonische reservering.

De Jutter, aan de Spoorgracht 5a, start donderdagavond 4 juni om 19.30 uur weer met de bingoavond. In verband met de coronamaatregelen is slechts plaats voor dertig bezoekers, er is dus niet voldoende plaats voor alle mensen die voor de crisis deelnamen aan de bingo. Om alles in goede banen te leiden is het nodig dat er vooraf gereserveerd wordt. Voor iedereen die geen reservering voor donderdag 4 juni kan maken, kan een reservering worden gemaakt voor een van de volgende bingoavonden, op een donderdag naar keuze.

Gezien de maximale groep van 30 bezoekers per avond is ook het prijzengeld per gewonnen bingo lager dan voorheen. Kaarten kosten 12 euro per stuk en kunnen niet zelf worden uitgekozen. Reserveren kan slechts voor 1 bingo en voor maximaal twee personen en kan uitsluitend telefonisch. Dat kan op woensdagmiddag 3 juni 2020, tussen 13.00 uur en 16.00 uur, via telefoonnummer 0223-619602. Eerder of later bellen is helaas niet mogelijk. Bij het reserveren moet wel worden aangegeven of de deelnemer aan de bingo wel / geen klachten heeft die kunnen wijzen op besmetting met corona. Mocht dit alsnog optreden dan is deelname niet mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button