Hollands Kroon

Tweede buitennet voor Volleybal Vereniging Wieringermeer

Adverentie

Wieringermeer – Door de maatregelen rond het coronavirus moest Volleybal Vereniging Wieringermeer noodgedwongen uitwijken naar buiten. Daarvoor kregen zij in 2020 al een net. Toen werd dat bekostigd uit het C-19 Response Fund, dat Microsoft Middenmeer beschikbaar stelde en door de Hollands Kroonse Uitdaging verdeeld mocht worden.

Door de grote animo deed de volleybalvereniging in 2021 een aanvraag bij de Uitdaging voor een eenmalige subsidie om een tweede net te kunnen aanschaffen. Deze aanvraag voldeed aan de criteria en werd gehonoreerd. Wat voor de Hollands Kroonse Uitdaging meespeelde in de toekenning is dat de vereniging de netten niet alleen voor de eigen leden gaat gebruiken.

Iedereen is deze zomer namelijk welkom. Kijk voor meer informatie over Volleybalvereniging Wieringermeer op de website, of op de Facebookpagina.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button