Uitgaan

Vrouwenensemble L’EF treedt op in de Ontmoetingskerk

Advertentie:

Julianadorp – Vrouwenensemble L’EF presenteert haar eerste project. Dit zangensemble is opgestart tijdens de coronatijd. De acht vrouwen zingen over de liefde.

Alleen stemmen die oude Engelse madrigalen uit de zestiende eeuw vertolken en daarnaast muziek van deze tijd. Muziek die de bezoekers niet vaak horen, maar zeker de moeite waard is. Henk van Oort ondersteunt dit project met teksten, gedichten en een verhaal. Het geheel onder leiding van dirigent Ellen Verburg.

Zondagmiddag 29 mei om 16:00 uur treedt de zanggroep op in de Ontmoetingskerk aan de Parkstraat 10 in Julianadorp. De toegang is gratis. Een bijdrage wordt gewaardeerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button