Den Helder

Inloopavond van Citymarketing Den Helder

Den Helder – De Experience Store is op donderdag 1 juni extra lang geopend tijdens een inloopavond. Citymarketing Den Helder nodigt alle inwoners van Den Helder en andere belangstellenden uit langs te komen.

Het doel van Citymarketing Den Helder is de stad op de kaart zetten en te profileren als een “maritieme, nautische, energieke en stoere kustgemeente”. Hiervoor is Citymarketing op zoek naar input en betrokkenheid van de inwoners. Tijdens de inloopavond krijgen bezoekers de gelegenheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met het team van Citymarketing Den Helder om al hun vragen te stellen. Daarnaast kunnen ze ideeën en suggesties noemen, zodat er gezamenlijk gewerkt kan worden aan de verdere ontwikkeling en promotie van Den Helder.

Citymarketing Den Helder is ook verantwoordelijk voor de communicatie rondom het nautische spektakel Sail Den Helder 2023. Dit grootschalige maritieme evenement is een hoogtepunt voor de stad en trekt een grote stroom bezoekers. Tijdens deze avond hebben bezoekers ook de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen over de communicatie rondom het evenement.

Informatie
De inloopavonden zullen drie keer per jaar plaatsvinden, de eerste dus op donderdag 1 juni 2023. De deuren van de Den Helder Experience Store aan de Spoorstraat 2, zijn die dag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Inwoners, ondernemers, bezoekers of geïnteresseerden zijn welkom om hun stem te laten horen.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button