Uitgaan

Binnenkijken in het ziekenhuis tijdens open dag op 8 juni

Advertentie:

Den Helder – Noordwest Ziekenhuisgroep houdt zaterdag 8 juni een open dag in de ziekenhuizen in Den Helder en Alkmaar. Voor iedereen, jong en oud, is er wat te zien én te doen.

Bezoekers kunnen in Alkmaar de poliklinische OK bezoeken en in Den Helder wordt een OK nagebootst op het zorgplein, een interactieve markt in de centrale hal met kramen vol informatie. Natuurlijk is hier ook heel veel te beleven: van bloedsuikertestjes en handmassages tot een proeverij in de keuken waarbij de gasten zelf kunnen ervaren hoe smaakvol de vegetarische maaltijden zijn.

Noordwest vindt zorg voor de patiënt en voor de toekomst belangrijk. Daarom wil Noordwest het duurzaamste ziekenhuis van Nederland worden. Geïnteresseerden kunnen een rondje maken langs de groene initiatieven en beleven hoe de ziekenhuizen hun zorg duurzaam maken. In Alkmaar wordt hard gebouwd aan de eerste fase van het nieuwe ziekenhuis. Ook de bouwplaats is toegankelijk tijdens de open dag. Iedereen die wil kan binnen in de nieuwbouw komen kijken. Verder is er ook een poppendokter aanwezig. Bezoekers van wie de favoriete knuffel een oog mits of is hun pop ziek is, kunnen binnenwandelen.

Praktische informatie
De open dag vindt plaats op 8 juni tussen 11:00 – 15:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Er is beperkt parkeergelegenheid aanwezig, dus opgeroepen wordt op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. De bus stopt voor de deur. Meer informatie en alle deelnemende afdelingen zijn te vinden op www.nwz.nl/opendag.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button