Uitgaan

Jong strijkersensemble geeft optreden in Apostolisch gebouw in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het academie/excellence strijkersensemble uit Amsterdam geeft zondag 26 mei om 15:00 uur een optreden in het Apostolisch gebouw in Den Helder. De muziekformatie staat onder leiding van Edzo Bos.

Het academie/excellence strijkersensemble bestaat uit getalenteerde jongeren van de Muziekschool Amsterdam, die daar in een van de talentenklassen zitten. In het ensemble zitten de jonge violisten Adrea Zedel, Brigitte van der Mars, Elisa Pronk, Jilde Boogaards en Robin van der Bold. De altviool wordt bespeeld door Declan Kenny en Douwe van der Kluit en de cello wordt gespeeld door Liv Meerdink. Naast het optreden van het academie/excellence strijkersensemble is er een gastoptreden van Stephan Velychko. Deze jonge pianist won dit jaar de derde prijs van het Prinses Christina concours.

Het concert begint 26 mei om 15:00 uur in Sumatrastraat 16 in Den Helder. Toegang is helemaal gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button