112

Fietser door rood licht, auto kan aanrijding niet voorkomen

Den Helder – Door het negeren van een rood licht is woensdagmiddag een aanrijding ontstaan op de Waddenzeestraat. Een jongeman stak een met stoplichten beveiligde fietsoversteekplaats over, terwijl het licht op rood stond.

De automobilist heeft de fietser geschept en die is over de motorkap, hard op de grond terecht gekomen. De politie ter plaatse bevestigde dat door getuigen is aangegeven dat het stoplicht voor de jonge fietser op rood stond. Het slachtoffer is gestabiliseerd in een gearriveerde ambulance en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto kon verder rijden, maar heeft schade aan de gril, motorkap en mist de rechter zijspiegel. De jongen zijn fiets is beschadigd en door de politie achtergelaten in de fietsenstalling van zijn school.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button