112

Auto PostNL botst op rotsblok

Adverentie

Kolhorn – Een auto van PostNL is donderdagmiddag op de Westfriesedijk in Kolhorn op een rotsblok geëindigd, nadat deze moest uitwijken voor een vrachtwagen. De vrachtwagen kwam vanaf de kant van de N248 en reed in de richting van Winkel toen deze in de laatste bocht van Kolhorn de bocht afsneed en daarbij de tegemoetkomende auto over het hoofd zag.

De bestuurder van de witte PostNLauto kon door het voorval niet anders dan de berm insturen, waar tussen het gras een rotsblok verscholen zat en deze daarop eindigde.

De eerste bergingswagen kon de auto niet van het rotsblok afkrijgen. Daarna werd de hulp ingeroepen van een tweede wagen met daarop een kraan, die de auto uiteindelijk van het rotsblok aftilde.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button