Voetbaloverzicht Noordkop: JVC verliest, DWOW boekt ruime zege

Kop van Noord-Holland – De voetballers van JVC, DWOW, Nieuwe Niedorp en CV Wieringermeer traden afgelopen weekend allemaal aan voor hun wedstrijd. JVC en Nieuwe Niedorp gingen met ruime cijfers onderuit, DWOW greep de volle buit en CV Wieringermeer pakte een punt.

Schagen United – JVC: 4-0
JVC heeft in de tweede klasse met 4-0 verloren van Schagen United. Met rust stond het al 2-0 en de tweede helft was amper begonnen of het stond al 3-0. JVC kreeg via een strafschop nog wel de kans om de eer te redden, maar Schagen United-goalie Noah Kuipers wist deze te stoppen. Door een kopbal werd het ook nog 4-0 in de slotfase. JVC speelt zondag 21 april thuis tegen Westfriezen.

Hollandia T – DWOW: 0-4
DWOW heeft in de derde klasse met 0-4 gewonnen van Hollandia T. Martijn van Oers opende in de eerste helft de score en bepaalde daarmee de ruststand op 0-1. In de tweede helft bleef  het team uit Wieringerwerf uitstekend doorgaan en door Byarn Quintern, Joey Noor en Chris Kemmeren werd het een overtuigende overwinning. DWOW krijgt door de zege onderin weer wat meer lucht. Zondag 21 april spelen ze een uitwedstrijd tegen Always Forward.

Nieuwe Niedorp – Con Zelo: 0-3
Nieuwe Niedorp heeft in de vierde klasse met 0-3 verloren van Con Zelo. De thuisploeg hield lang de nul vast, maar daarna kon de sterke tegenstander in korte tijd drie keer scoren. Nieuwe Niedorp neemt het zondag 21 april thuis op tegen Geel Zwart

SC Purmerland – CV Wieringermeer: 2-2
CV  Wieringermeer kwam in de vijfde klasse uit tegen SC Purmerland niet verder dan 2-2. In de eerste helft liet het team van interim-coach Ko Kempeneers uitstekend spel zien. Kevin de Bruin kwam twee keer tot scoren. In de slotfase werd Sam Vijzelaar van Wieringermeer nog met rood van het veld gestuurd. Komend weekend speelt CV Wieringermeer een thuiswedstrijd tegen De Kennemers.