Zakelijk

Dunselman opent nieuwe winkel in Hippolytushoef

Hippolytushoef – De familie Dunselman opent vrijdag 1 juli om 09:00 uur de nieuwe winkel in Hippolytushoef. De winkel is overgenomen van Bakkerij Bellis. De feestelijke opening van de nieuwe winkel wordt gevierd met een openingstasactie én de eerste 100 klanten krijgen een gratis hazelnoot schnitte.

Bakkerij Dunselman maakt elke dag weer de heerlijkste broden, gebakjes, chocolade, koeken en cakes. Haar specialiteiten zoals Dunselman Dubbel Donker, hazelnootschuim gebak en saucijzenbroodjes komen naar het eiland. Daarnaast blijven de bakkers een aantal specialiteiten van Bakkerij Bellis maken waaronder de bekende Wieringer Jodenkoek en Tulen tijdens de kermis.

“Het is bijzonder dat onze families op deze manier bij elkaar zijn gekomen. Ik ben blij dat we Edwin z’n trots in ere kunnen houden en Marieke haar visie mogen toevoegen aan de winkel in Hippolytushoef”, vertelt Peter Jr.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button