Mega Modder Monster Challenge terug op de ijsbaan

Den Helder – Meer dan 500 meter inflatable obstacle run in Den Helder. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september wordt de vijfde editie gehouden van de Mega Modder Monster (MMM) Challenge. Net als vorig jaar op de IJsbaan, Nieuwland 2 (achter het Heersdiep). Met haar maar liefst 544 meter zorgt deze baan voor een mega uitdaging.

Jong en oud kunnen deelnemen aan deze geweldige uitdaging. Vier- en vijfjarigen wordt aangeraden onder begeleiding van een ouder de baan te betreden. Het is een uitdaging voor iedereen tussen de 4 en 110 jaar oud. Dus wie durft?

Zowel op vrijdagmiddag als zaterdag de gehele dag zijn er tijdsblokken te boeken. Bij aankoop van een kaartje kan gekozen worden voor een tijdsblok van een uur. Met dit ticket mag de deelnemer dus een uur op de baan. Wie de finish eerder haalt kan gewoon nog een keer. De organisatoren verwachten dat dit niet voor iedereen is weggelegd, want het halen van de finish is een serieuze uitdaging. Iedereen die dit haalt is dan ook een held en krijgt de echte MMM Challenge medaille.

Groepschallenge
Op vrijdag staat de groepschallenge op het programma. Ga met een zelf gevormde groep de uitdaging aan en strijd tegen andere groepen. Welke groep haalt het snelst de finish? Er zijn mooie prijzen te winnen. Daarnaast is er ook een prijs te winnen voor degene die het origineelst over de baan gaat. Kortom een knotsgekke race. Kom met collega’s, vrienden, daag collega bedrijven uit of ga een strijd aan met familieleden.

Tickets zijn te koop via en lees de spelregels op de website. Daar zij ook de spelregels vermeldt. Ook zijn er diverse mogelijkheden tot sponsoring van dit prachtige event.