Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

3e ronde Oranje tompoucen, de winnaars zijn…

Advertentie:

Regio Noordkop – Iedereen die meedoet met de gratis Euro 2024 pool van Regio Noordkop maakt bij elke speeldag van het Nederlands elftal kans op een doosje oranje tompoucen. De derde ronde winnaars zijn maandag geloot en zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. De gelukkigen zijn Erwin Vogelpoel, Rick Jakobs en Joep de Groot.

De winnaars van deze ronde kunnen de gebakjes dinsdag tussen 09.00 en 16.00 uur ophalen bij Regio Noordkop, aan de Torplaan 4 in Den Helder. De gebakjes worden als het kan verloot op de dag voor de wedstrijd van Oranje, zodat ze op de speeldag zelf kunnen worden opgehaald. Het is nu dus nog onduidelijk wanneer de volgende verloting plaatsvindt.

Na de volledige groepsfase zijn er bovendien alvast vijf tussenprijsjes voor de top 5 uit de pool. Zij ontvangen dan elk een origineel Helders koekjesblik, uiteraard gevuld met stroopwafels!

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button