112

Bestelbus vast onder tunneltje in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Een bezorgster van UPS schatte maandagmiddag tegen 16.20 uur de hoogte van het tunneltje aan de Brakkeveldweg in Den Helder verkeerd in. Het gevolg was dat de bestelbus klem kwam te zitten.

De bezorger probeerde onder de spoortunnel door te rijden en raakte daarbij de bovenzijde van de tunnel. Hierbij ramde de bus ook het waarschuwingsbord. De omwonenden hoorden een harde knal en kwamen poolshoogte nemen.

De bestuurster is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De tunnel was tijdelijk afgesloten voor autoverkeer om de situatie veilig af te handelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button