Hollands Kroon

Nieuwe grasmaaier dankzij bijdrage Iedereen kan meedoen fonds

Advertentie:

Hippolytushoef – De speeltuin uit de Helderse Buurt uit Hippolytushoef heeft een bijdrage ontvangen van het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging. Het bestuur gaat dit in delen uitgeven. Het eerste deel is al besteed aan een splinternieuwe elektrische grasmaaier.

Dat is nog niet alles, want dankzij Leon Slijkerman uit Westerland heeft de speeltuin ook een extra accu gekregen, zodat ze nog langer kunnen maaien. Het restant van het fonds, samen met de opbrengsten van de collecte van Jantje Beton, wordt uitgegeven aan iets moois voor in de speeltuin. Wat dat precies gaat worden, maakt het bestuur bekend zodra ze iets prachtigs hebben gevonden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button