Den HelderLOS Den Helder

LOS live bij intocht Strandzesdaagse

Advertentie:

Ook dit jaar is de LOS weer live aanwezig bij de intocht van de strandzesdaagse. Op zaterdag 27 juli doen we van 11.00 tot 15.00 uur live verslag via LOS radio.

Vorig jaar brak het noodweer los op de slotdag van de zesdaagse, dit jaar gaan we voor een heerlijk zonnetje. Onze verslaggevers struinen plein en strand af op zoek naar mooie verhalen van de deelnemers. Luister mee en geniet vanuit de luie stoel thuis van het feest in Huisduinen, zoals dat altijd, weer of geen weer, losbarst bij de intocht.

LOS radio is te beluisteren via 105.6Mhz (ether), de kabel, losdenhelder.nl, alle digitale aanbieders en natuurlijk via de eigen LOS app. Gratis te downloaden voor IOS en Android!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button